- General

Brugere Skal Vide Dette, Før De Abonnerer På En Bredbåndsudbyder

For DSL-service anbefaler internetudbyderen, at det tager ca. 15 hverdage at gennemføre hele installationsprocessen. Bemærk: bredbånd i en abonnents boks er også underlagt denne ventetid. Kabelabonnenter kan derimod springe i drift, så snart den er installeret, men det kan være anderledes med nogle internetudbydere. Derfor skal du spørge om dette til din internetudbyder, før du abonnerer.

Internetudbydere, der tilbyder andre tjenester som internettet eller telefon, har ofte specielle tilbud til eksisterende kunder, der ønsker at tilmelde sig bredbånd, så det er værd at tjekke dette for at se, hvilken slags aftale du har ret til. For eksempel kan kunder modtage en rabat på det månedlige gebyr for bredbåndstjeneste, hvis de har en eksisterende telefon- eller kabel-tv-konto. Andre internetudbydere kan afstå fra serviceafgiften, hvis du allerede er opkaldsabonnent.

Længden på den serviceplan, du vælger, kan også påvirke det beløb, du betaler for serviceinstallationen. Generelt, jo længere kontrakten er, desto billigere bliver det at installere. Husk, at hvis du vil annullere din tjeneste, opkræver din internetudbyder et afbestillingsgebyr (dette beregnes normalt baseret på den andel af måneder, der er tilbage på kontrakten – som en mobiltelefonregning).

For en pc-forbindelse skal du bruge en Pentium-processor 200MHz eller højere med et Windows-operativsystem (undtagen meget få, der kan understøtte Windows 95, skal du bruge Windows 98 S.E. eller højere). Mængden af ​​RAM, du har brug for til at køre tjenesten, afhænger af det operativsystem, du bruger: F.eks. Vil brugere med Windows 98 have brug for 16 MB – 64 MB RAM, mens Windows 2000 og ME-brugere har brug for 64 MB RAM. Mac-brugere anbefales at have en Power PC eller iMac, og det kræver 20 MB ledig plads på harddisken og en Ethernet-forbindelse. Mac OS-brugere har brug for 12 MB RAM, mens Mac OSX-brugere har brug for 128 MB RAM for at få adgang til ADSL-tjenester. Sørg for at vide dette, før du prøver at abonnere på en bredbånds-internetudbyder.

Dave Brittgildow

About Dave Brittgildow

Read All Posts By Dave Brittgildow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *